7 Ekim 2021 Perşembe

BORA

 08.10.2021 BORA KATAR'DA;

Sabah 03:00 gibi Bora Katar'a indi. Buruk bir mutluluk var içimde. Mutluluk Meltem ve Tayfun'nun ayakları üstünde durmaya başlaması, Bora'nın ayakları üstünde durmaya adım atması. Burukluk ise uzakta olmak. Neyseki teknoloji hepimizi yakınlaştırıyor.

Bizler Türkiyemizde işgüç sahibi olduk, evlendik, çocuklarımızı büyüttük. Hep Devletimizin imkanları ile bu günlere geldik. 30 yıl önce işgüç sahibi olmak, bir yerlere gelebilmek daha kolaydı sanki. Dünya çok değişti, değişime ayak uydurabilmek, kendini geliştirmek gerekiyor. Dünya dijitale, teknolojiye, yazılıma mı gidiyor. Evet. Ozaman bizde yolumuzu o yöne çevirmeliyiz. En azından herkes dijital okur yazar olmalı. Bilgisayar kullanabilmeli. Bakal hesabı ile yaptığı Gelir/Gider Hasabını Excele dökebilmeli. arama motorlarını nasıl kullanabileceğini bilmeli. Excel, Word, Sosyal medyanın yanında işine yarayacak programları öğrenmeli. Videolarını çekip yayınlayabilmeli. Gezilerini, deneyimlerini en azından insanlarla paylaşabilmeli. HAYAT EN BÜYÜK OKULDUR. OKUL DA HAYATIN BİR PARÇASIDIR. Deneyimlerimiz yol gösterici olabilir. PAYLAŞMAK GÜZELDİR.

Koçum Bora;

Yolun açık olsun. Başarılı olabileceğine olan inancım tam. Katar'dan iş onayının geldiğinde sevincinden bunu gördüm. Söyleyecek Başka bir şey bulamıyorum.

Hepinizi seviyoruz.

Üçtünüz, dört oldunuz. Dört numaramız BERKAY'ımız. Bundan sonra onunda sizlerden farkı yok. Meltem ve Berkay'ın çok mutlu olabileceklerine olan inancım, güvenim de tam. HEPNİZİ SEVİYORUZ. Sağlıcakla, mutlu, umutlu kalın.......


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder